Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

τελος καλό..

..όλα καλά.. είχαμε πει να ξεκινήσω να τοποθετώ μια κουζίνα την πέμπτη.. με σκοπο να τελειώσει σάββατο.. την πέμπτη λοιπόν περιχαρής πήγα να ξεκινήσω.. ανακάλυψα για αρχή ότι έλειπαν οι πάγκοι.. δεύτερη έκπληξη.. το δωμάτιο κατά τα γκρεμίσματα χτισίματα είχε μεγαλώσει.. και χρειάζονταν νέες λύσεις.. νέα σχέδια.. επί τόπου πατέντες.. η ζωή είναι ωραία. όταν αντιμετωπίζεις προκλήσεις.. στρώθηκα λοιπόν με κέφι.. και βρήκα τους τρόπους.. περιμένοντας τους χαμένους πάγκους.. την παρασκευή το πρωί.. στήθηκα νωρίς νωρίς και τους περίμενα.. κατά τις 10 και εν μέσω καταρρακτώδους βροχής ήλθε το φορτηγό.. που μπορούσε να φτάσει μέχρι στην άλλη γωνία της άλλης γωνίας.. λόγω της στενότητας των δρόμων.. μου πέταξε στο πεζοδρόμιο κομμάτια και ρετάλια.. και χάθηκε στη βροχή.. τα ξεχώρισα βιαστικά έβαλα τα ρετάλια στο αυτοκίνητο.. και φορτώθηκα τα χρήσιμα κομμάτια να τα πάω στον τόπο εργασίας.. πέρασα το υπόλοιπο της παρασκευής με τις πατέντες μου χωρίς νέες εκπλήξεις.. αν αφαιρέσουμε ότι ήταν πολύ ήσυχη γειτονιά. και 3-5 βάραγα μύγες.. έτσι αποφάσισα ότι αναγκαστικά θα πάω και κυριακή.. το σάββατο προχώρησε εξ' ίσου δημιουργικά.. και τελείωσα όλες μου τις πατέντες.. έτσι άφησα για κυριακή μόνο τους πάγκους και τα τελειώματα.. χαλαρά..
..η κυριακή προχώρησε ωραία.. έβαλα τον μεγάλο πάγκο.. κι ετοιμαζόμουν να βάλω τον μικρό του νεροχύτη.. όταν με φρίκη ανακάλυψα ότι μου έλειπαν 5 πόντοι.. στη βιασύνη της επιλογής κάτω από τη βροχή.. είχα ξεχωρίσει τα κομμάτια βάση του σχεδίου.. κι όχι βάση των πραγματικών μέτρων.. αλλά ευτυχώς υπήρχε μεγαλύτερο ρετάλι που με κάλυπτε.. έτσι τελείωσα τα πάντα εκτός του νεροχύτη και του χώρου του πλυντηρίου πιάτων.. ε λέω.. 2-3 ώρες τη δευτέρα και τελειώνω.. πραγματικά σε μιάμιση ώρα εργασίας με χαρά.. μου έμεναν ένα πιχάκι μεταξύ τοίχου και πλυντηρίου.. με δυο βίδες στον τοίχο.. και δυο βίδες για να σταθεροποιηθεί ο πάγκος πάνω από τη πλυντήριο στον τοίχο.. ένα δεκάλεπτο δουλειά.. και στη δεύτερη τρύπα.. έφτιαξα ένα νέο οριζόντιο συντριβάνι!!! και δε σταμάτησε όταν έκλεισα το γενικό του νερού.. γιατί ήταν σωλήνα καλοριφέρ.. που μου είχαν δηλώσει θετικά ότι δεν ήταν εκεί.. μέχρι να βρούμε άκρη.. είχε πλημμυρίσει το σύμπαν.. φωνάξαμε τον υδραυλικό.. μαζέψαμε τα νερά.. σφουγγαρίσαμε.. και μέχρι να τελειώσουμε ήλθε.. μια κι έκανε την εγκατάσταση.. τον ρώτησα αν μπορώ να βάλω ασφαλώς τις βίδες του πάγκου.. μου απάντησε θετικά.. και αμέσως.. έφτιαξα ένα δεύτερο συντριβάνι!!!!! του δικτύου του νερού αυτή τη φορά.. ξανά σφουγγαρίσαμε.. ξήλωσα την πλευρά του νεροχύτη.. και περίμενα τον υδραυλικό να κάνει τις επισκευές.. τα δυο νέα συντριβάνια δε ταίριαζαν με τη φιλοσοφία του χώρου..
μόλις τελείωσε ήξερα πλέων που μπορώ να κάνω τις 4 καταραμένες τρύπες.. ξανά έβαλα νεροχύτη πάγκο και πυχάκι πλυντηρίου.. τελείωσα!!! παρέδωσα.. πληρώθηκα.. κι έφυγα ευτυχής.. και γεμάτος νέες εμπειρίες.. τέλος καλό όλα καλά..

4 σχόλια:

ZouZouna είπε...

Τώρα το γράφεις απνευστί
και γω θα το διαβάσω
με τόνους και με πνεύματα
τα λάθη σου θα πιάσω

koulpa είπε...

χαχαχα ζουζούνιόν μου
ναι εντελώς απνευστή.. ήταν αυτά που θα σου έγραφα.. έπρεπε να στο αφιερώσω.. :):)
όσο για τα λάθη.. τα παράπονα στο σπέλτσεκ :):)
καληνυχτούδιααααα :):)

geokalp είπε...

απίθανη περιγραφή! τρομερή!!
αφού δε σε ..άδειασαν και 'σένα οι ιδιοκτήτες, πάλι καλά!
φιλιά!

koulpa είπε...

xaxa geokalp
ε για αλλαγή τις 3 τελευταίες δουλειές πληρώθηκα κανονικα.. πάνω από χρόνο είχε να συμβεί.. :):)
την καληνύχτα μου :):)