Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

προσεχε που το βάζεις!!

χαχαχα πήγα να πάρω μέτρα για κάτι μερεμέτια σε μια σπιταρόνα στη βούλα.. καλύψαμε αυτά που ήθελαν οι τρις πάνω όροφοι.. και έφτασε η ώρα να πάμε να δούμε μια κατασκευή που θέλαν για το υπόγειο.. με το που ανοίγει η πόρτα με παίρνει η μπόχα.. και μου σκάει το παραμύθι.. τώρα τουλάχιστον ξεμύρισε το επάνω.. ένα εξάμηνο έκανε.. πήγε να βάλει ο διπλανός πετρέλαιο προς το τέλος του χειμώνα.. και μπερδέψανε τις σωλήνες έξω στο πεζοδρόμιο.. έριξαν 2 τόνους.. που κατέληξαν στη δική μας δεξαμενή.. που την είχαν μόλις γεμίσει.. και ήταν και ξενοίκιαστο.. οι 2 τόνοι φύγαν από την υπερχείλιση.. και γέμισαν το υπόγειο.. που είχε χαλίκι.. και μετά από ένα μήνα είχε ποτίσει κάτω στο έδαφος..

μου θύμισε μια άλλη περίπτωση που δε πρόσεξαν που το έβαλαν.. είχαμε να πάρουμε ένα σκάφος από ένα μικρό νησάκι.. που το παράτησαν οι προηγούμενοι ενοικιαστές λόγω κακοκαιρίας.. και να το πάμε άρον άρον στη κω.. που το περίμεναν οι επόμενοι.. και ανακαλύψαμε ότι ο προηγούμενος.. μπέρδεψε τις τάπες.. και γέμισε το ντεπόζιτο του νερού με πετρέλαιο.. και του πετρελαίου με νερό.. αναγκαστήκαμε να βγάλουμε του νερού.. να το πλένουμε όλη μέρα με καθαριστικά χλωρίνες και ότι γιατροσόφι.. και να ξηλώσουμε όλο το κύκλωμα του πετρελαίου να το καθαρίσουμε και να το εξαερώσουμε.. στη μέση του τίποτα..

και το ακόμα καλύτερο.. είχε αγοράσει φίλος οικόπεδο εκτός αθηνών.. και πήγαινε 3-4 φορές το χρόνο σαν εκδρομή.. έτσι να δει αν υπάρχει ακόμα.. να μαζέψει καμιά ελιά.. κάνα σύκο.. μια κυριακή ποιός το περίμενε πως θάταν κυριακή.. πάει μετά από καιρό.. και βρίσκει χτισμένο ένα σπίτι στο οικόπεδό του.. ο εργολάβος είχε κάνει λάθος τη διεύθυνση.. τελικά του κάναν μια καλύτερη τιμή και το αγόρασε.. ε μα.. πρόσεχε που το έβάλε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: