Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ισοπέδωση;

..το να λές ότι όλοι οι συμμετέχοντες σε μιά ομάδα.. έχουν έχουν το ίδιο χαρακτηριστικό.. που τους επιτρέπει.. να είναι μέλη της ομάδας.. είναι ισοπέδωση;.. το βλέπω μάλλον κοινοτοπία..
..σε ένα κλάμπ ανθρώπων.. που κατάγονται από την κολοπετινίτσα.. αν πω ότι όλοι είναι από την κολοπετινίτσα.. είμαι ισοπεδωτικός;..
..όταν για να εκλεγείς βουλευτής σε κόμμα εξουσίας.. πρέπει να ξοδέψεις μια περιουσία.. για να προβληθείς.. πρέπει να κάνεις συνεργασίες με εφημερίδες κανάλια κατασκευαστές προμηθευτές του δημοσίου.. για να σε στηρίξουν.. και φυσικά να σου ζητήσουν μετά την αντίχαρη.. είναι ισοπεδωτικό να σε πω διαπλεκόμενο;..
..όταν μέσα σε καιρό κρίσης.. όπου όλοι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.. χάνουν τη δουλειά.. τον τρόπο να ζήσουν.. την αξιοπρέπεια και τη ζωή τους.. εσύ ευημερείς.. πλουτίζεις.. και εξάγεις τα κέρδη σου.. δε θα σε πω προδότη;..
..όταν μετά την κρίση.. επιστρέψεις με τα κλεμμένα.. και γίνεις παράγοντας.. δε πρέπει να σε σταματήσω.. δε πρέπει να πιέσω την δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της;..
..μα δεν έχεις φόβο.. όλες τις άλλες φορές.. τα αναξιοπρεπή θύματά σου.. προτίμησαν να ζήσουν με τα ψίχουλα από τα κλεμμένα που τους πέταξες.. παρά να προσπαθήσουν να αντιδράσουν.. έτσι θα γίνει πάλι.. κι αν εσύ κακόμοιρε ανίσχυρε σκλάβε του φόβου σου.. δε σκέφτεσαι τα παιδιά σου.. δέχτηκες να χρεωθούν μέχρι τρίτης γενεάς.. για να έχεις την μερσεντές την τζιπούρα και τη μεζονέτα.. να δείχνεις στο γείτονα.. ποιός είναι καλύτερος.. ε θα προσπαθήσω να μη σκάσω.. δε το καταφέρνω μέχρι στιγμής.. γιατί λυπάμαι τα παιδιά σου.. αλλά θα προσπαθήσω..

2 σχόλια:

ΗΩΣ είπε...

γιατί με λες προδότη ρε μάστορα;;;

koulpa είπε...

xaxaxa ΗΩ μου
σε χάσαμε.. :) :)
δε σε λέω εγώ.. αν έτσι νιόθεις.. αν ταιριάζεις σε κάποια ομάδα.. τι να κάνω;.. :) :)
καλημέρα και καλή χρονιά :) :)