Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

..δεν έχουμε ελπίδα σωτηρίας..

..από τον εαυτό μας.. τα είπε ο σουρής.. ο ροίδης.. τα είπαν κι άλλοι.. τα είπε κι ο χαρυ κλίν.. χωρίς ορατό αποτέλεσμα..κι ένα μικρό αφιέρωμα στο ένα αλλά λέων.. που πήρε τα μάτια του κι έφυγε.. για την κυλώτα δε ξέυρω..

4 σχόλια:

blackbedlam είπε...

Βρε Θεομπαίχτη, δεν έχεις το Θεό σου.
Δεν έχεις ούτε ιερό, ούτε όσιο.
Δεν έχεις ακούσει που λέει οι νεκροί δεδικαίωτε.
Βέβαια από τον Θεό και όχι υποχρεωτικα και από τους ανθρώπους.
Όπότε και όπως και νάχει,
Να είσαι καλά.

koulpa είπε...

χαχαχα bb μου
δε πιστεύω στην υστεροφιμία.. ούτε στη δικαίωση των νεκρών.. αλλά μια και δεν έχω σχέση με την αριστερά.. δεν υπάρχει κάτι για να δικαιώσω τον συγκεκριμένο.. μια φορά τον συνάντησα το 83-84 που ομιλούσε στο αμφιθέατρο των τει.. μια χαρά διασκέδασα την ομιλία.. πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή μου.. :) :)
την καληνύχτα μου :) :)

tzonakos είπε...

... δε ... δεν ξέρω τι να γράψω ...
οχι οτι δεν εχω να πω ... αλλα τι απ' ολα να πω γι αυτο το θέμα, οτι συμφωνώ ; οτι διαφωνώ ; οτι καλά τα λες ; οτι δεν είχαμε φανταστεί τέτοιο χάλι ενω το βλέπαμε απο χρόνια ; τι να πω ; Ασε ... εχω πει απο καιρό οτι αν δεν εμπιστευτουμε ο ενας τον άλλο, λύση δε θα βρεθεί ποτέ.
Αυτο το έλλειμα εμπιστοσύνης μεταξύ μας ειναι πληγή αγιάτρευτη.
Λες στον άλλον πχ, να δώσει η εκκλησία τα ακίνητά της στο Κράτος και σου απαντάει "πριτς" γιατι αν τα δώσει η εκκλησία, θα πρέπει κι εγω να δώσω 700 στρέμματα πίσω, που βρήκα απο τον παπού μου που τα βρήκε απο τον δικό του παππού που τα βρήκε επι αυτοκράτορα τάδε και σουλτάνου Β'
Με αυτά τα μυαλά, τι μπορεί να αλλάξει ;
Ημιμαθείς και παντογνώστες πολίτες, έρμαια όσων τους πδηγετούν κι ελέγχουν, καχύποπτοι για τον πλησίον σε βαθμό που απορώ πώς έχουμε ομαδικά αθλήματα καν !
Σ' έπρηξα, πα να φάω.

tzonakos είπε...

* Ποδηγετούν.
Και θα γράψω και εγω περι της ελπίδας μας πήδα μας.
Καλό μασημέρι.