Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

μισό.. ΠΑΘΟΣ

στη φωτο η κορίνα λεγάκι με τα μάτια του στέφανου

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου - 29 Δεκεμβρίου στις 9:15 μ.μ. (περίπου)
στο Beton 7, Πύδνας 7, Βοτανικός
Το Beton 7 παρουσιάζει το live του Δημήτρη Μαραμή,


Π ά θ ο ς ...

......Παραστάσεις: 3 Νοεμβρίου – 29 Δεκεμβρίου, κάθε Τετάρτη
Ώρα: 21:15

Τα τραγούδια και οι μουσικές του Δημήτρη Μαραμή κινούνται στο χώρο ενός σκοτεινού ρομαντισμού, έντονων αισθημάτων και οδηγούν στην ουσία των ερωτικών σχέσεων.

Το Π ά θ ο ς… είναι μια μουσική παράσταση η οποία ξεδιπλώνει σκηνές ενός παράφορου έρωτα, όπου το πάθος κυριαρχεί.

Ερμηνεύουν φωνητικά η Κορίνα Λεγάκη και ο Θανάσης Χουλιαράς,
στο βιολί είναι ο Λαέρτης Κοκολάνης και στο πιάνο ο συνθέτης.


Συντελεστές:
Συνθέτης: Δημήτρης Μαραμής
Ερμηνευτές: Κορίνα Λεγάκη , Θανάσης Χουλιαράς
Ηθοποιοί: Κατερίνα Σαβράνη , Σταυριανός Κιναλόπουλος
Βιολί: Λαέρτης Κοκολάνης
Κοστούμια: Vasso Consola
Φωτογράφιση: Ειρήνη Μιχοπούλου

Εισιτήριο: 15€, Φοιτητικό: 10€

Τηλέφωνο κρατήσεων 210-7512625 210-7512625
beton7 Δείτε περισσότερα

..στα γενέθλιά μου στις 3/11.. συνέπεσε να κάνει άνοιγμα η παράσταση..
είχα πει ότι θα παραστώ.. και έχω μιά δυσκολία να μη κάνω αυτά πού λέω.. ψυχαναγκασμός μάλλον. όλη τη προηγούμενη εβδομάδα.. ήταν ζήτημα αν κοιμήθηκα 4 ώρες.. όχι ότι τρελαίνομαι στη δουλειά.. κάτι καθυστερήσεις υλικών. κάτι προβλήματα με το λαπτοπ.. κάτι χαζοξενύχτια χωρίς λόγο.. τα συνηθισμένα.. αλλά δεν αντέχω όπως παλιά..
το βράδυ πριν.. το λαπτοπ μουλάρωσε.. αναγκάστηκα να κάνω φορματ στο σκληρό.. και να ξαναφορτώσω τα πάντα.. είχα κι ένα 2ωρο κομμένο το ίντερνετ.. μου ήλθε και να κάνω το σκιτσάκι των γενεθλίων έγχρωμο τρομάρα μου.. κατάφερα να ποστάρω ξημερώματα.. έκανα ότι μπορούσα από τις υποχρεώσεις της μέρας.. κατάφερα και πήρα να κλείσω θέση.. σα ζόμπι.. κι έφτασε το βράδυ.. παλινδρομούσα μεταξύ του πάω και δε πάω.. αλλά δεν μπορούσα να μη πάω..
γύρισα σπίτι με την ψυχή στο στόμα. άλλαξα όπως όπως. μη με ρωτήσετε τι φόρεσα.. και πήγα κουτσά στραβά στο μετρό.. είχα και το φόβο ότι λόγω πλημμελούς λειτουργίας του μυαλού δε θα έβρισκα το μέρος.. έφτασα πολύ γρήγορα στην περιοχή.. ευτυχώς κατάφερα να μη κοιμάμαι όταν φτάσαμε στο σταθμό.. και το βρήκα εκπληκτικά εύκολα.. αλλά είχα αρχίσει είδη να χάνω μέρος της πραγματικότητας. χαιρέτησα σα ζόμπι. σε βαθμό παρεξηγήσεως κάποιους γνωστούς και φίλους.. που μάλλον θα νόμιζαν ότι έχω χαπακωθεί.. και κάθισα σε ένα παγκάκι έξω.. προσπαθώντας να διαβάσω μέχρι να αρχίσει.. δε ξέρω αν κοιμήθηκα όρθιος.. σε κάποιες στιγμές διαύγειας έλεγα να φύγω μήπως προλάβω να γυρίσω ξύπνιος.. αλλά επέμεινα.. άργησε και λίγο.. αλλά ξεκίνησε..
στο πρώτο μέρος ξύπνησα κι απέλαυσα.. το πιάνο.. το βιολί.. την κορίνα.. και τον νέο μας φίλο που τον φοβόμουν γιατί δεν τον ήξερα.. μιά χαρά ξύπνησα.. και μιά χαρά πέρασα.. ήδες το πάθος;.. και ήλθε το διάλυμα.. έλεγα να κάτσω να διαβάσω να περάσει.. μώλις άνοιξα το βιβλίο σχεδόν κοιμήθηκα.. σηκώθηκα κι έφυγα σα τον υπνοβάτη.. δε χαιρέτησα κανέναν.. έφτα στο σταθμο.. έφτασα σπίτι.. και την άλλη μέρα κατάλαβα τι συνέβη. ντράπηκα λίγο για τη συμπεριφορά μου.. ζήτησα 2-3 συγνώμες.. τι να κάνουμε.. το είχα πάθει και πριν 20 χρόνια.. αλλά με 7μηνη αϋπνία όχι εβδομαδιαία!!.. σήμερα αξιώθηκα να κλήσω θέση κι εντός ολίγου ξεκινώ να πάω να παρακολουθήσω το άλλο μισό ΠΑΘΟΣ.. καλά θα περάσω είμαι σίγουρος.. αν κι εσείς θέλετε.. ε μέχρι 29/12 προλαβαίνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: